(Количката е празна)
 

Книги

Белжар

Цена 11,48 лв
Отстъпка 1,42 лв
Описание

Белжар
Автор: Мег Уолицър
Издателство: Сиела/2015г.    
Страници: 284
Корици: меки
ISBN: 9789542818953


Ако животът беше справедлив, Джам Галахю щеше да си бъде вкъщи в Ню Джърси, заедно с обичания си приятел Рийв Максуел. Двамата щяха да гледат стари комедии през уикендите. Щяха да се разхождат в парка и да се целуват в библиотеката.
При всички положения нямаше да бъде в „Дървения хамбар“ – училище-санаториум за деца с депресия в провинцията. Хората нямаше да я гледат все едно е ранена, нямаше да говорят с нея все едно не знаят какво да кажат.
Но животът не е справедлив и Рийв е мъртъв.
Всичко обаче се променя, когато Джам се оказва записана в специален курс по литература за напреднали. Мистериозната учителка, която го води, ? възлага задача, която ще я промени завинаги. Задачата ? я запраща в Белжар – тунел през времето и пространството, в който миналото оживява, а старите рани зарастват. Джам отново се намира в прегръдките на Рийв!
Но истината трябва да бъде приета каквато е, колкото и да е страшна. Когато тайната за това какво се е случило в последния ден на Рийв излиза наяве, Джам трябва да се изправи срещу истинските причини да се намира в „Хамбара“.
„Белжар“ е спираща дъха история за първата любов, загубата и примирението с ужасната реалност.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

За нас

Калина Малина е интернет книжарница, която се старае да предложи на своите клиенти един бърз, лесен и удобен начин да намерят и купят книгите и игрите, които търсят.

Facebook

© 2017 Калина Малина. Всички права запазени. Дизайн PixelHut