(Количката е празна)
 

Книги

Аз обичам Ню Йорк

Цена 10,90 лв
Отстъпка
Описание
Аз обичам Ню Йорк
Автор: Линдзи Келк
Издателство: Кръгозор
Страници: 316
Корици: меки
Език: Български
ISBN: 9789547712164
Анотация от издателството: "На сватбата на най-добрата си приятелка Анджела хваща годеника си в изневяра. Тя напуска Лондон и се качва на първия самолет за Ню Йорк, все още облечена в шаферската си рокля и с шикозните си обувки Кристиан Лубутен. Паспортът е единственият й багаж.
И нейното нюйоркско приключение започва...
Анджела Кларк се влюбва в най-невероятния град на света. Градът, в който можеш да намериш вълнуващ секс, готини приятели, страхотни места за пазаруване, нощни клубове, диви купони. И е идеалното място за започване на нова кариера – известна редакторка й възлага да пише за преживяванията си в свой собствен блог (Кари Брадшоу, изяш си ушите от яд!). Но едно е да разказваш за шопинг, за лудориите и любовните си авантюри, съвсем друго е да споделяш с целия свят за изневярата на гаджето си, за предателството на приятелите и да признаеш, че отново си влюбена...
... в Ню Йорк
Но дали Анджела ще го предпочете пред родния Лондон?
 
Линдзи Келк е безкрайно влюбена в Ню Йорк, но живее в Лондон. Поне засега. „Аз обичам Ню Йорк” е първата й книга от поредицата „Аз обичам...”. Когато не пише или не чете книги, не слуша музика или не гледа телевизия повече, отколкото е полезно за здравето, Линдзи обича да носи обувки, да си купува обувки и да критикува чуждите обувки. Харесва й да живее в Ню Йорк, но й липсват английските кексчета, Лондон и пиенето на коктейли с джин и сок от бъз в компанията на приятели. Не задължително в този ред."

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

За нас

Калина Малина е интернет книжарница, която се старае да предложи на своите клиенти един бърз, лесен и удобен начин да намерят и купят книгите и игрите, които търсят.

Facebook

© 2017 Калина Малина. Всички права запазени. Дизайн PixelHut