(Количката е празна)
 

Книги

Джунглата на скакалците

Джунглата на скакалците
Автор: Андрю Смит
Издателство: Dejabook/2018г.
Страници: 376
Корици: меки
ISBN: 9789542825548
Цена 15,21 лв
Отстъпка 1,69 лв
Описание
Джунглата на скакалците
Автор: Андрю Смит

Издателство: Dejabook/2018г.       

Страници: 376

Корици: меки

ISBN:  9789542825548


 

Джунглата на скакалците е едновременно зловещ и забавен роман. Напомня на „Кланица 5” на Кърт Вонегът по възможно най-добрия начин!.
New York Times Book Review

Никой не очакваше краят да света да дойде точно така. 
Две хлапета, Роби и Остин, просто се мотаеха и пушеха, когато бяха нападнати и набити от група хулигани, защото им приличали на „захаросани педалчета”. Последва поредица от злощастни обстоятелства, които в крайна сметка доведоха до инвазия на огромни разгонени и много кръвожадни богомолки, които се интересуваха само от две неща.
И хлапетата, и богомолките са движени от едни и същи разбушували се хормони. Светът около тях нехае за нуждите, които ги разкъсват, но скоро ще се наложи да им обърне внимание. Стар проект от епохата на Студената война възкръсва, за да даде шанс за спасение на човечеството. Само дето то зависи от същите тия две хлапета, които повече от всичко обожават да пушат цигари и да си говорят мръсотии. 
Спасяването на света никога не е било толкова забавно. И объркващо.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

За нас

Калина Малина е интернет книжарница, която се старае да предложи на своите клиенти един бърз, лесен и удобен начин да намерят и купят книгите и игрите, които търсят.

Facebook

© 2017 Калина Малина. Всички права запазени. Дизайн PixelHut