(Количката е празна)
 

Книги

Как да си намерим по добра работа в България

Цена 10,68 лв
Отстъпка 1,32 лв
Описание

Как да си намерим по добра работа в България
Автор: Милен Иванов
Издателство: Сиела/ 2013г.    
Страници: 164
Корици: меки
ISBN: 9789542813026


Милен Иванов е на 38 години, като през последните десет работи като консултант в областта на кариерното консултиране, подбор на персонал и хедхънтинг. Собственик е на една от водещите рикрутмънт агенции в страната Хорайзънс България.

В "Как да си намерим по-добра работа в България?" ще прочетете практични съвети: как да откриете какво точно искате, как да позиционирате себе си по-добре, за да бъдете забелязани, как да търсите по-ефективно работа, кои са каналите, които може да използвате, как да направите по-добре CV-то си, как да избирате и работите с агенции по подбор на персонал и хедхънтъри, как да използвате по-ефективно уебсайтовете и социалните мрежи за работа, как да се държите по време на интервю, как да се договорите за по-добра заплата.

Ако искате да печелите повече пари и да имате повече свободно време... Ако сега започвате изграждането на вашата кариера... Ако имате мечта и знаете, че тя е на друго работно място... то този наръчник е именно за Вас!

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

За нас

Калина Малина е интернет книжарница, която се старае да предложи на своите клиенти един бърз, лесен и удобен начин да намерят и купят книгите и игрите, които търсят.

Facebook

© 2017 Калина Малина. Всички права запазени. Дизайн PixelHut