(Количката е празна)
 

Книги

Маркетинг 3.0

Цена 16,02 лв
Отстъпка 1,98 лв
Описание Маркетинг 3.0
Автор: Филип Котлър, Хермаван Картаджая, Айвън Сетиаван       
Издателство: Локус / 2010 г.
Страници: 232
Корици: меки
Език: Български
ISBN: 9789547831247

МАРКЕТИНГ 3.0: ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА! И за следващото ниво на маркетинга!
“В 47-ма си книга проф. Филип Котлър обяснява и анализира защо ценностите имат значение за бизнеса. В Маркетинг 3.0 световноизвестният маркетинг гуру доказва, че бъдещето на маркетинга е в създаването на продукти, услуги и фирмено поведение, които вдъхновяват, включват и отразяват ценностите на целевите групи.” Business Week

Възможно ли е дейността на една компания да е съсредоточена върху интересите на човека и едновременно с това да е печеливша? Проф. Котлър казва ДА. Благодарение на социалните мрежи хората безпрепятствено обсъждат компаниите, продуктите и марките - както тяхната функционалност, така и мястото им в обществото.

Всяка промяна на макроикономическата среда поражда промяна в поведението на потребителите, което на свой ред променя и маркетинга. Виждаме как компаниите разширяват фокуса си от продуктите към потребителите и от потребителите към общочовешките проблеми. Маркетинг 3.0 е етапа, в който компаниите се насочват към човека. В Маркетинг 3.0 двигател са ценностите и хората, но не единствено като потребители, а като комплекси човешки същества, притежаващи ум, сърце и дух. .
Mаркетинг 3.0 приема холистичен подход към клиентите като към многоизмерни и ценностно ориентирани човешки същества, и дори като към свои сътрудници.
Maркетинг 3.0 ви показва как да демострирате връзката си с тази вътрешно свързана глобална общност, като ви осигурява уникален наръчник как да печелите в новата ера на маркетинга.
“Ако някой иска да разбере как ще изглежда маркетингът в близкото бъдеще и да бъде готов да го посрещне адекватно, това е книгата за него. В маркетинг 3.0, както и в 1.0 и в 2.0 едни ще са по-добри от други и Котлър не само казва защо, но и как да се наредим сред тях. Маркетинг 3.0 е уникален шанс за пазари като нашия, където бруталното консуматорство никога не е било преобладаваща обществена нагласа. “ - Емил Георгиев, Изпълнителен директор, DeConi
“Тази провокативна книга обяснява как да възстановим доверието на клиентите и как успешно да въздействаме вътре и вън от организацията.” – Ричард Чапман, Професор по бизнес администрация, Harvard Business School
“Филип Котлър отново е лидер в сферата на стратегическия маркетинг, предоставящ навременни прозрения, изключително важни за сегашния период на трансформация. Маркетинг 3.0 е вашето конкурентно предимство.” – Денис Дънлап, Изпълнителен директор на Американската асоциация по маркетинг.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

За нас

Калина Малина е интернет книжарница, която се старае да предложи на своите клиенти един бърз, лесен и удобен начин да намерят и купят книгите и игрите, които търсят.

Facebook

© 2017 Калина Малина. Всички права запазени. Дизайн PixelHut