(Количката е празна)
 

Книги

Илюстрован пътеводител към "Изгубеният символ"

Цена 14,99 лв
Отстъпка
Описание
Илюстрован пътеводител към "Изгубеният символ"
Автор: Джон Уебър
Издателство: Бард / 2009
Страници: 182
Корици: Меки
Език: Български
ISBN: 9789546550835

Връзката между масоните и столицата на Съединените щати.

Тайните зад "Изгубеният символ" - завладяващото продължение на "Шифърът на Леонардо" на Дан Браун.
Загадка по загадка. Факт по факт. Място по място. Разкрити.

Заемащи важна роля в световната история, притежаващи политическа сила, забулени в тайнственост, ритуали и мистериозни символи – от изкуството и архитектурата до изображенията върху американските банкноти – масоните се издигат от неясния си произход преди векове, за да изиграят ключова роля в съставянето на документите, положили началото на Съединените щати и дори в създаването на сложния план на Вашингтон – сам по себе си мистерия. Тези главоблъсканици не само са в основата на заплетения трилър на Дан Браун "Изгубеният символ", но и повдигат доста провокиращи въпроси. Защо някои масонски символи остават тайни, а други са скрити от пряк поглед? Кои президенти са били въплъщение на масонските идеали? Какво е значението на Библиотеката на Конгреса, Националната катедрала на Вашингтон, Монумента на Вашингтон, Капитолия и градоустройствения план на Вашингтон с неговите булеварди и задънени улици? И към каква тайна цел водят те?

Милионите любопитни почитатели вече могат да следват Робърт Лангдън стъпка по стъпка и сами да открият отговорите на завладяващите енигми на "Изгубеният символ" с помощта на този изчерпателен, богато илюстрован и подробен пътеводител из потайностите на Вашингтон.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

За нас

Калина Малина е интернет книжарница, която се старае да предложи на своите клиенти един бърз, лесен и удобен начин да намерят и купят книгите и игрите, които търсят.

Facebook

© 2017 Калина Малина. Всички права запазени. Дизайн PixelHut