(Количката е празна)
 

Книги

Достойни битки

Цена 16,82 лв
Отстъпка 2,08 лв
Описание
Достойни битки
Автор:  Леон Панета
Издателство: Сиела/2016г.
Страници: 472
Корици: меки
ISBN 9789542821823
Кариерата на Леон Панета започва в армията, продължава с 35 години служба в Конгреса. Назначен е за директор на Службата за управление на бюджета при президента Клинтън, където осъществява впечатляваща реформа, довела от дефицит до бюджетен излишък. По-късно се издига до началник на кабинета на Белия дом, след което се оттегля заслужено от активна политическа дейност. Но истинските битки пред него предстоят.

През 2009 г. е поканен от президента Барак Обама да оглави ЦРУ, където поставя като основен приоритет ликвидирането на враг номер едно на Америка – Осама Бин Ладен. И успява в това, което осем години е изглеждало като мисия невъзможна. Успешният му период като директор на ЦРУ води до приемането на поста на министър на отбраната на САЩ и свързаните с него трудни решения по време на преосмисляне на глобалните геополитически предизвикателства в период на тежка финансова криза. Доказал се като отговорен лидер и прагматик, Леон Панета остава и днес един от най-успешните и уважавани у дома и по света американски държавници.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

За нас

Калина Малина е интернет книжарница, която се старае да предложи на своите клиенти един бърз, лесен и удобен начин да намерят и купят книгите и игрите, които търсят.

Facebook

© 2017 Калина Малина. Всички права запазени. Дизайн PixelHut