(Количката е празна)
 

Книги

Бърза кухня за всеки

Цена 22,25 лв
Отстъпка 2,75 лв
Описание

Бърза кухня за всеки
Автор: Жак Папен
Издателство: Сиела /2015г.    
Страници: 240
Корици: твърди
ISBN: 9789542817048


В „Бърза кухня за всеки” човекът, успял да научи милиони американци как да готвят, демонстрира техниките, които е усъвършенствал в най-известните кухни в света, и споделя с вас как да приготвите простички, но изискани ястия за броени минути.
В бързата си кухня Жак не прави компромиси по отношение на вкуса и въпреки това ви спестява часове работа около печката.
Жак споделя ясно и точно тайните на кухнята си. Ще ви покаже как да подправите филе от сьомга и да го приготвите на слаба фурна направо в платото за сервиране. Ще можете да сготвите неповторимо вкусна домашна зеленчукова супа и да опечете картофи или сочно месо за двойно по-кратко време.
Освен това ви показва как да приготвите възхитителни ястия с продуктите, които разполагате: пюре от боб, което гостите ви никога няма да забравят, копринено гладки супи и карамелизирани праскови.
С „Бърза кухня за всеки” на Жак Пепен ще се уверите, че най-вкусната храна винаги е най-простичката.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

За нас

Калина Малина е интернет книжарница, която се старае да предложи на своите клиенти един бърз, лесен и удобен начин да намерят и купят книгите и игрите, които търсят.

Facebook

© 2017 Калина Малина. Всички права запазени. Дизайн PixelHut