(Количката е празна)
 

Книги

Тайните на третия райх. "АНЕНЕРБЕ" секретния проект на Хитлер

Цена 11,56 лв
Отстъпка 1,43 лв
Описание

Тайните на третия райх. "АНЕНЕРБЕ" секретния проект на Хитлер
Автор: Ханс Улрих фон Кранц
Издателство: Паритет /2013г.    
Страници: 192
Корици: меки
ISBN: 9786191530236


Книгите на Ханс Улрих фон Кранц, посветени на най- тъмните страни от историята на Третия райх, досега не са превеждани на български език, а те заемат първите места в рейтинга на най-популярната историческа литература. Фон Кранц е син на офицер от СС, по волята на съдбата ока­зал се причастен към най-секретните проекти на нацистката империя.

 

Книгата, която ви предлагаме, разказва за секретния проект „Аненербе” (“Наследството на предците”), за връз­ката на хитлеристките вождове с окултните сили, за тайна­та база в Антарктида, за научните изследвания и опитите с живи хора в концлагерите и за много други ужасяващи факти, почерпени от есесовските архиви.Тайните на „Ане­нербе” се пазят и от победителите, и от победените, защото тези тайни са способни да взривят напълно установената ни представа за нацистката империя. Но да ви оставим, уважаеми читатели,насаме с блестящото произведение на Кранц, което ще ви накара да погледнете по новому на света.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

За нас

Калина Малина е интернет книжарница, която се старае да предложи на своите клиенти един бърз, лесен и удобен начин да намерят и купят книгите и игрите, които търсят.

Facebook

© 2017 Калина Малина. Всички права запазени. Дизайн PixelHut