(Количката е празна)
 

Книги

Течна дружба-3. Руските хибридни войни

Цена 14,24 лв
Отстъпка 1,76 лв
Описание

Течна дружба-3. Руските хибридни войни
Автор: Иво Инджев
Издателство:Сиела /2015г.    
Страници: 400
Корици: меки
ISBN: 9789542816973


КОЙ НАЛАГА ТАЙНО РУСКОТО ВЛИЯНИЕ В БЪЛГАРИЯ

Ексклузивно в книгата от интервюто с бившия министър на отбраната Велизар Шаламанов.

Иво Инджев: Можете ли да потвърдите моята информация, че след появата на „Визия 2020“ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е обадил по телефона на премиера Георги Близнашки и настоятелно е поискал да се премахне от документа констатацията за руската хибридна информационна война в България?

Велизар Шаламанов: Без коментар.

КАК ДЕЙСТВА РУСКАТА ПЕТА КОЛОНА

Ексклузивно в книгата от интервюто с президента Росен Плевнелиев.

На въпрос на автора защо Русия не реагира официално на „Визия 2020“, президентът Плевнелиев отговаря:

„Визия 2020“ не предизвика официална реакция по две причини. Първо, вътре наистина не се съдържа нито текст, нито отношение към Русия, тоест няма на какво да се реагира. На второ място, когато контролираш немалка част от политическата система на една държава, то много по-ефикасно е да реагираш през български политици – квази патриоти.“

Какво е хибридна война и води ли я Русия срещу България?
Лъжата, че Русия е освободила България, втълпена на българите, е веригата, с която българите са закотвени пропагандно и днес на европейското дъно, разчекнати между естествените си европейски стремежи и лъжите за свободата, която ни била донесла най-мракобесната империя в Европа през XIX век.
Постоянното натякване, че свободата ни е била "донесена" или "подарена" дори, е сред униженията, които подклаждат като отрова българските комплекси, употребявани за нуждите на руското доминиране в съзнанието на българите. Днешните слуги на Путин в България, които се провалиха в мисията си да служат на СССР заедно с разпадането на съветската империя, имат задачата да възродят старата руска хибридна война срещу България под формата на "православно-славянска" прослава на евразийската мутация на старите руски имперски домогвания за величие чрез претопяване на цели народи.
В "Течна дружба 3" читателят ще намери многобройни документални доказателства, че Русия води такава война срещу България и българите от векове.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

За нас

Калина Малина е интернет книжарница, която се старае да предложи на своите клиенти един бърз, лесен и удобен начин да намерят и купят книгите и игрите, които търсят.

Facebook

© 2017 Калина Малина. Всички права запазени. Дизайн PixelHut