(Количката е празна)
 

Книги

Лечебната сила на миналото

Цена 16,02 лв
Отстъпка 1,98 лв
Описание

Лечебната сила на миналото
Автор: Бертолд Улсамер
Издателство: Ананд/2014г.    
Страници: 248
Корици: меки
ISBN: 9789549282139


Д-р Бертолд Улсамер завършва право и психология.Като психотерапевт специализира невролингвистично програмиране (НЛП) и работи като консултант по мениджмънтв тази област в продължение на петнайсет години. От 1995г. води семинари по Семейни констелации и курсове за продължаващо обучение по тематав Европа, Азия и САЩ. Автор е на седем книгина тема комуникацияи себеразвитие и е един от редакторите на списание Praxis der Systemaufstellung, посветено на работата на Берт Хелингер за родители - Speilregeln des Familienlebens. Двамата живеят във Фрайбург, Германия

Децата рядко или никога не се осмеляват да водят по щастлив или изпълнен с удовлетворение живот от този на родителите си. Несъзнателно те остават лоялни към една неизказана семейна традиция, която носи скрити влияния. В резултат на това децата повтарят определени типове поведение и съдбата им е подобна на тази на родителите. Когато има тежко наследство, то оказва влияние дори когаточленовете на семейството изглеждат отчуждени или пък децата вече са порасналии са се отдалечили от родителите. Това е революционна идея в системната терапия, която намира израз в използването на семейните констелацииза установяването на скритите значими семейни връзки и сили. Процесът разкрива съвсем ясно, че определени проблемисе коренят в неблагоприятното унаследяване на чувства, нагласи и житейски принципи, които несъзнателно са били предавани през поколение.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

За нас

Калина Малина е интернет книжарница, която се старае да предложи на своите клиенти един бърз, лесен и удобен начин да намерят и купят книгите и игрите, които търсят.

Facebook

© 2017 Калина Малина. Всички права запазени. Дизайн PixelHut