(Количката е празна)
 

Времето е живот.

Цена 10,68 лв
Отстъпка 1,32 лв
Описание

Времето е живот. Как да контролираме времето и живота си
Автор: Алън Лакейн
Издателство: Холотера/2014г.    
Страници: 192
Корици: меки
ISBN: 9786197165012


ВРЕМЕТО Е ЖИВОТ! То е необратимо и незаменимо. Да пилееш времето си е равнозначно на това да прахосваш живота си. Да управляваш времето си означава да си господар на живота си и да използваш пълния потенциал, който притежаваш.

За книгата: Недостиг на време – актуална тема за много хора!
Ако Вие сте от тях, тази книга е за Вас. Тук ще намерите съвети и техники, помагащи за постигане на целите в този забързан свят.
Книгата има три милионен тираж в САЩ и изключително голям успех в Русия.

За автора: Алън Лакейн е водещ световен специалист по управление на времето. Завършил е Университета Джон Хопкинс и Harvard Business School. В момента живее в Санта Круз, Калифорния.
„Ефективното разпределение на времето е умение подобно на шофирането на кола, и подобно на него може да бъде усвоено. В моята книга съм събрал всички знания, които ще са ви нужни за усвояването на това магическо умение. Ще ви покажа разумни, практически начини, които ще ви превърнат от роб на часовника в негов господар и ще ви дадат свободата да разполагате със собствения си живот.“ Алън Лакейн

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

За нас

Калина Малина е интернет книжарница, която се старае да предложи на своите клиенти един бърз, лесен и удобен начин да намерят и купят книгите и игрите, които търсят.

Facebook

© 2017 Калина Малина. Всички права запазени. Дизайн PixelHut