(Количката е празна)
 

Книги

Рене Мей Посланикът... на ангелите

Цена 13,34 лв
Отстъпка 1,65 лв
Описание
Рене Мей Посланикът... на ангелите
Автор:  Жюлиет Лор
Издателство: Джей Ей Ем Джи/2017г.
Страници: 224
Корици: меки
ISBN: 9786197321067

Рене Мей е роден във Франция през 1959 г. Определя се като хуманист, човек на мира, без никакви политически и религиозни пристрастия. Посветил се е на хуманитарна работа и на разпространение на послание за мир и надежда, за формиране на ново човешко съзнание, все по-широко отворено за приемане, разбиране и любов към другия.

Той е ясновидец, лечител и визионер, инициатор и създател е на семинар по терапия за клетъчно регенериране, който помага на хората да стимулират нервната си система. Съдейства за сформирането на многобройни доброволчески хуманитарни центрове и организира широка мрежа от групи за медитация по цял свят, обединени от мисията за лечение, взаимопомощ и постигане на вътрешен покой.

Участва във филма „HIM: Отвъд светлината“ (2010) и въвежда Ден на доброто дело, който се чества на 29 септември.

Книгата е написана от Жюлиет Лор, която е всеотдайна съпруга и вярна последователка на идеите на Рене Мей. Запознава читателя с личността и дейността на този необикновен човек. Заразява ни с вродената му способност да обича и ни показва, че любовта е път, по който всеки от нас ще се превърне в носител на светлината, която лекува всичко.


Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

За нас

Калина Малина е интернет книжарница, която се старае да предложи на своите клиенти един бърз, лесен и удобен начин да намерят и купят книгите и игрите, които търсят.

Facebook

© 2017 Калина Малина. Всички права запазени. Дизайн PixelHut