(Количката е празна)
 

Книги

Агенда за нова епоха

Цена 10,68 лв
Отстъпка 1,32 лв
Описание Агенда за нова епоха
Автор: Рум Марк
Издателство: НИКЕ-НТ-98/ 2011г.
Страници: 164
Корици: мека
ISBN: 9789549801170
"Прочитайки книгата „Агенда за Нова епоха” аз намерих потвържения на моите прозрения, съзрях близки до моите себеусещания, открих отговори, които живееха в мен, но трябваше да ги видя написани, за да усетя съпричастност. Това наистина е книга-агнеда, програма, пътеводител по пътя към фините сегменти на духовността. Препоръчвам я на всеки, който иска да измие душата си в просветление. Чрез тази кни...га аз изпитах радост от това, че съм едно с енергиите на Вселената, че съм част от проявленията на Универсума, че представлявам и съм Любовта. Любовта, която единствена ще преведе човечеството през прехода към нови вибрации и ще превърне Земята в многоизмерното пространство на Рая. Има само един път към Рая, и на Земята той се нарича Любов!"

Аня Пенчева

Това е книга за пътя към знанието и знанието за пътя на обикновения човек, решил да намери истината, себе си в себе си, в истината. Ничие действие не е „Най”-правилно. И ничий път не е „Най”-верен. Колкото хора – толкова и пътища. Надеждата ми е тази книга-път да се прокрадне в нишата от потребност за духовност и красота в нашето размирно настояще, изпълнено с финансови, социални и здравни кризи, с войни и бедствия. Време, в което криминалните и въобще негативните неща намират отражение ежедневно в новинарските емисии. Когато до хората достигат множество тревожни заглавия. Когато във всички медии се говори гръмко за убийства, изнасилвания, отвличания, катастрофи, катаклизми, човешко страдание и други подобни новини.
А колко хубави неща се случват в живота, колко нови творения има на света, с какви темпове се движи науката, изкуството, технологиите, духовността. Това е книга за истините на живота, човека, Земята, природата, Вселената. Истините, които са различни за всеки човек, общност, организация, но същевременно са обективни и вечни за човечеството като цяло. Истината, представена не като постулат, а като различни мои и ваши гледни точки. Мисля, че ако всеки, в подходящ момент споделя с други знанието, което има, без да парадира с него, нещата ще стават по-добре. А подходящ момент може да бъде всеки миг. Просто той не трябва да се подценява и изпуска. Миговете имат своя смисъл.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

За нас

Калина Малина е интернет книжарница, която се старае да предложи на своите клиенти един бърз, лесен и удобен начин да намерят и купят книгите и игрите, които търсят.

Facebook

© 2017 Калина Малина. Всички права запазени. Дизайн PixelHut