(Количката е празна)
 

Книги

Kралска кръв

Цена 16,01 лв
Отстъпка 1,98 лв
Описание

Кралска кръв
Автор: Даниел Ейбрахам
Издателство: Бард/ 2012г.    
Страници: 448    
Корици: мека
ISBN: 9789546553522


 

"Истинският наследник на Дж. Р. Р. Мартин."

-Пъблишърс Уийкли

 

Война и лудост хвърлят сянка над земята, засенчвана преди от драконови криле.

 

Звездата на Гедер Палиако изгрява. Той е герой на Антеа, протектор на престолонаследника и любимец на двора. Ала от миналото му прииждат бури, с тях и война, която ще промени всичко.

Ситрин бел Саркор е основала банка с помощта на откраднато богатство, подправени документи и наемни мечове. Сега, обаче, всяко нейно действие се наблюдава и контролира. Всичко сторено дотук ще изгуби значение, ако Ситрин не успее да избяга от позлатената си клетка. Може би войната крие единствената й надежда да отхвърли оковите.

Един изменил на богинята си свещеник вижда скритата ръка, която дърпа конците – отдавна погребана тайна на драконовата империя е надигнала глава и самата тъкан на цивилизацията е започнала да се разплита. Епоха на кръвопролитна лудост е надвиснала на хоризонта и изглежда нищо не може да я спре. Нищо, освен шепа обречени герои.

 

"Изненадваща, шокираща и омагьосваща!"

-Локус

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

За нас

Калина Малина е интернет книжарница, която се старае да предложи на своите клиенти един бърз, лесен и удобен начин да намерят и купят книгите и игрите, които търсят.

Facebook

© 2017 Калина Малина. Всички права запазени. Дизайн PixelHut