(Количката е празна)
 

Книги

101 отбивки: с деца

101 отбивки: с деца
Автор: Иван Михалев , Елина Цанкова
Издателство: Сиела/2018г.
Страници:320
Корици: меки
ISBN: 9789542827689
Цена 15,04 лв
Отстъпка 1,86 лв
Описание

101 отбивки: с деца

Автор:  Иван Михалев , Елина Цанкова

Издателство: Сиела/2018г. 

Страници:320

Корици: меки

ISBN:  9789542827689


 

101 отбивки: с деца

Иван Михалев, Елина Цанкова

След феноменалния успех на поредицата „101 отбивки“ и едноименния блог (www.otbivki.com)пътешествениците Иван Михалев и Елина Цанкова приветстваха с добре дошъл на борда още един приключенец – сина им Александър. Оттогава тримата обикалят страната заедно в търсене на онези красиви дестинации, подходящи за семейни бягства от града и ваканции с деца.

Книгата, която държите в ръцете си, е подборка на най-добрите места за фамилни пътешествия и почивки в България. Това не е просто поредният пътеводител, а книга вдъхновение за родители, които искат да споделят радостта от пътуването с децата си.

„Искаме всички да осъзнаят, че пътуването с деца е добро не само за тях, добро е за цялото семейство и не е особено трудно“, казват Иван и Елина. Защото България е пълна с очарователни места, които ще отключат любопитството на вашето дете и ще ви подарят безброй щастливи мигове, за които с радост ще си спомняте, когато децата ви пораснат и поемат сами по широкия свят.

Освен 101 непознати места, любопитни факти за тях, точни упътвания и друга полезна информация в книгата ще откриете и бонус – 12 български фестивала, подходящи за деца. От кукерски танци и улични карнавали до Парад на хвърчилата и „лютеницотерапия“ – вижте кои са най-вълнуващите празници на открито, подредени по дати през годината.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

За нас

Калина Малина е интернет книжарница, която се старае да предложи на своите клиенти един бърз, лесен и удобен начин да намерят и купят книгите и игрите, които търсят.

Facebook

© 2017 Калина Малина. Всички права запазени. Дизайн PixelHut